Contact image

(Register) podoloog

Ontmoet Liesbeth Dijkshoorn. Zij is als (register) podoloog werkzaam bij Podozorg Doetinchem en Podozorg Vorden.

Persoonlijke geschiedenis

Als registerpodoloog van Podozorg was ik jaren werkzaam in de omgeving van Nijmegen. Woonachtig in Hengelo GLD is het fijn om nu in mijn eigen regio werkzaam te zijn.

Mijn streven is dat mensen weer met vertrouwen en comfort kunnen lopen en bewegen. Met plezier en toewijding analyseer ik klachten zoals: voorvoet, enkel, peesplaat/ hielspoor, achillespees, knie, heup, rug, schouders, nek en houding klachten. En voorzie de mensen van vrijblijvend advies op maat.

Graag kijk ik naar de gehele beweging keten. Een voetklacht kan b.v. zijn oorsprong vinden in een beperking in de knie of heup of visa versa. Het in kaart brengen van beweging beperkingen in de wervelkolom, heup, knie en voet gerelateerd tot de klacht geeft een goed fundament voor de oplossing.

Daarnaast geeft een juiste schoen pasvorm de voet comfort en de gewenste ondersteuning. Hiermee worden al veel klachten opgelost. De schoenen van My Foot zijn daarom een mooie toevoeging aan de podologie. Elke schoen is volledig individueel aanpasbaar en wordt in Portugal op maat gemaakt.

Een onderzoek consult van maximaal 60 minuten bestaat uit een uitgebreide anamnese, voet-, schoen- en loopanalyse. Aan de hand van dit onderzoek ontstaat het advies wat kan bestaan uit oefeningen, taping, orthese, schoenen advies, steunzool op maat of een doorverwijzing naar een andere discipline zoals b.v. fysiotherapie, osteopathie of pedicure.

Ik ben benieuwd naar jouw verhaal, hou van een multidisciplinaire aanpak waar nodig en vind het leuk je te ontmoeten.

Onze patiënten aan het woord

Lees alle ervaringen

arrow_circle_left
 • format_quote

  Ervaring van Bart

  “Dankzij de echo en rapportage van Podozorg ben ik succesvol geopereerd aan mijn voet. Ik ben nu weer volop aan het trainen om weer op topniveau te komen.”

 • format_quote

  Ervaring van Jesse

  “Zeer prettige en professionele bejegening. Ben al ruim 6 maanden aan het revalideren. Niet alleen het fysieke aspect , maar ook het mentale aspect krijgt aandacht.”

 • format_quote

  Ervaring van Daniël

  “Ik ben zeer zeer tevreden over de wijze waarop de podoloog van Podozorg de pijn in mijn voet heeft verholpen. Ik liep al zeker een jaar met pijn in mijn rechter voorvoet!”

 • format_quote

  Ervaring van Johan

  “De podoloog van Podozorg luistert heel goed, vertelt over alles we ze doet, legt uit wat en waarom.”

 • format_quote

  Ervaring van Larissa

  “Het consult was fijn, heel duidelijk en er wordt echt de tijd voor je genomen. Ik ben erg tevreden!”

arrow_circle_right
Veelgestelde vragen omtrent podologie

Veelgestelde vragen

Bekijk alle vragen

 • Wordt mijn behandeling vergoed?

  Klik op de onderstaande knop en controleer of uw behandeling wordt vergoed door uw zorgverzekeraar. Mocht de polis van uw zorgverzekeraar er niet tussen staan, dan kan het zijn dat de vergoeding hiervan niet bij ons bekend is of er geen dekking is. Raadpleeg in dat geval uw polisvoorwaarden.

  Controleer uw verzekering

 • Komen voetklachten veel voor?

  Maar liefst 70% van de Nederlandse bevolking krijgt in zijn of haar leven last van voetklachten. Van deze klachten bevindt 60% zich in de voorvoet. Wilt u meer weten over een specifieke voetklacht? Maak dan gebruik van onze klachtenwijzer.

  Naar klachtenwijzer

 • Hoe werkt een podotherapeutisch onderzoek?

  Een voetenonderzoek bij een (register) podoloog of podotherapeut kan de exacte oorzaak van vele klachten aan het licht brengen. De podoloog is een deskundige op het gebied van voetklachten, maar kijkt ook verder naar de algehele lichaamshouding. En in die houding, waaruit ook nek en schouderklachten kunnen ontstaan, ziet men vaak de oorzaak ontstaan in de stand van de voeten. Wilt u meer weten over het podotherapeutisch onderzoek? Klik dan op onderstaande knop.

  Naar podotherapeutisch onderzoek

 • Hoe vind ik een praktijk bij mij in de buurt?

  Met meer dan honderd Podozorg praktijken zit er altijd een Podozorg podoloog bij u in de buurt! Met onze praktijkzoeker vindt u gemakkelijk de dichtstbijzijnde praktijk op basis van uw plaatsnaam of postcode.

  Naar praktijkzoeker