Cursussen exclusief voor Podozorg leden

Podozorg Nederland biedt maatwerk trainingen aan zijn deelnemers om zich te onderscheiden in de concurrerende markt. Dit geeft ons een voorsprong op veel van onze concurrenten. Wij onderscheiden ons met goede diagnostiek. Dit zien we als de sleutel naar duurzaam succesvol praktijk voeren.

Goede diagnostiek vormt de basis voor een werkend therapieplan. Goede diagnostiek vereist goed onderzoek, en een werkend therapieplan vereist kennis van de behandelmodaliteiten. In 2024 blijven we hieraan werken!

We blijven in 2024 investeren in educatie. In het onderstaande programma vind je acht trainingsmomenten. Dit is de start van een samenhangend trainingsprogramma voor de komende jaren.

Onderwerpen

Onderwerp Docent(en) Datum en Locatie
Wat kan jij doen en wat kan de sport- en bewegingsspecialist doen? dr. Maarten Moen en Robert Wonink 6 maart in Nieuwegein en 21 mei in Nijkerk

Start 18:15 uur
Diagnostiek, D.D. en therapieplan: wat is nieuw? Gijsbert Lalkens 21 maart in Eerbeek en 18 april in Zwolle

Start 13:30 uur
Valrisico en valpreventie in de eerstelijnszorg Diana Smeets 6 juni in Huizen

Start 14:00 uur
Echoworkshop: samen scannen Team van ervaren echografisten 26 september in Gilze

Start 13:30 uur
Effectieve communicatie met stakeholders in de Praktijk Diana Smeets 14 oktober in Nijverdal

Start 14:00 uur
Schoenen workshop: wie is jouw huisleverancier? Jan Schutrups 28 november in Exloo

Start n.n.b.

Praktische informatie

Veelgestelde vragen omtrent podologie

Veelgestelde vragen

Bekijk alle vragen

 • Personeel

  Heeft u personeel in dienst?

  Personeel of ZZP’ers waarmee u zelf uw praktijk draaiende houdt mag (mogen) mee naar een Podozorg cursus die u zelf ook bezoekt. Hier hoeft u niet extra voor te betalen.

 • Financieel

  De vier verplichte scholingen zullen per scholing 225 euro ex BTW kosten. Iedere deelnemer krijgt echter 8 scholingen aangeboden die ze allemaal mogen volgen. U betaalt voor 4 scholingen, maar u mag ze alle acht bezoeken.

  We gaan in 2024 de educatie per kwartaal factureren. Betaling d.m.v. verrekening met de bonus/creditnota’s behoort tot de mogelijkheden).

 • Studiepunten

  Voor alle trainingen zal er apart accreditatie bij KABIZ en NVvP worden aangevraagd.

Inschrijven

Wil jij je inschrijven? Klik dan op onderstaande knop en vul het inschrijfformulier in!

Naar inschrijfformulier

Onze patiënten aan het woord

Lees alle ervaringen

arrow_circle_left
 • format_quote

  Ervaring van Jesse

  “Zeer prettige en professionele bejegening. Ben al ruim 6 maanden aan het revalideren. Niet alleen het fysieke aspect , maar ook het mentale aspect krijgt aandacht.”

 • format_quote

  Ervaring van Johan

  “De podoloog van Podozorg luistert heel goed, vertelt over alles we ze doet, legt uit wat en waarom.”

 • format_quote

  Ervaring van Leonie

  “Ik ben meerdere malen top geholpen! Ze hebben veel passie en kennis van hun vak. Podozorg kijkt ook verder dan alleen de klacht en denken echt mee.”

 • format_quote

  Ervaring van Marloes

  “Ik ervaar minder klachten zoals vermoeide benen, als ik andere schoenen heb voel ik het gelijk weer.”

 • format_quote

  Ervaring van Bart

  “Dankzij de echo en rapportage van Podozorg ben ik succesvol geopereerd aan mijn voet. Ik ben nu weer volop aan het trainen om weer op topniveau te komen.”

arrow_circle_right
Veelgestelde vragen omtrent podologie

Veelgestelde vragen

Bekijk alle vragen

 • Wordt mijn behandeling vergoed?

  Klik op de onderstaande knop en controleer of uw behandeling wordt vergoed door uw zorgverzekeraar. Mocht de polis van uw zorgverzekeraar er niet tussen staan, dan kan het zijn dat de vergoeding hiervan niet bij ons bekend is of er geen dekking is. Raadpleeg in dat geval uw polisvoorwaarden.

  Controleer uw verzekering

 • Komen voetklachten veel voor?

  Maar liefst 70% van de Nederlandse bevolking krijgt in zijn of haar leven last van voetklachten. Van deze klachten bevindt 60% zich in de voorvoet. Wilt u meer weten over een specifieke voetklacht? Maak dan gebruik van onze klachtenwijzer.

  Naar klachtenwijzer

 • Hoe werkt een podotherapeutisch onderzoek?

  Een voetenonderzoek bij een (register) podoloog of podotherapeut kan de exacte oorzaak van vele klachten aan het licht brengen. De podoloog is een deskundige op het gebied van voetklachten, maar kijkt ook verder naar de algehele lichaamshouding. En in die houding, waaruit ook nek en schouderklachten kunnen ontstaan, ziet men vaak de oorzaak ontstaan in de stand van de voeten. Wilt u meer weten over het podotherapeutisch onderzoek? Klik dan op onderstaande knop.

  Naar podotherapeutisch onderzoek

 • Hoe vind ik een praktijk bij mij in de buurt?

  Met meer dan honderd Podozorg praktijken zit er altijd een Podozorg podoloog bij u in de buurt! Met onze praktijkzoeker vindt u gemakkelijk de dichtstbijzijnde praktijk op basis van uw plaatsnaam of postcode.

  Naar praktijkzoeker